Over Sanitairdump

Bij Sanitairdump in Kaatsheuvel vind je het mooiste sanitair, voor de laagste prijs! Sanitairdump beschikt over restpartijen van o.a. vele A-merk artikelen die tegen de allerlaagste prijs de deur uit mogen. Het aanbod varieert van badmeubelen, douchecabines, (regen-)douches en kranen, tot radiatoren, tegels en inbouwreservoirs. Mocht je op zoek zijn naar sanitair producten van merken zoals bijvoorbeeld Duravit, Villeroy & Boch, Sealskin of Grohe, maar wil je niet onnodig veel betalen? Reserveer het artikel online en kom langs bij onze winkel in Kaatsheuvel!

A-merk producten voor vaste lage prijzen

Het gevarieerde aanbod van Sanitairdump wisselt wekelijks, maar de prijzen blijven altijd laag. Benieuwd naar hoe dit mogelijk is?

Sanitairdump krijgt grote leveringen met diverse sanitair producten die om verschillende redenen niet meer verkocht kunnen worden voor de advies verkoopprijs. Enkele voorbeelden van redenen waarom producten bij Sanitairdump geleverd worden en verlaagd worden in prijs:

  • Fabrieks restpartijen
  • Oudere modellen
  • Ontbrekende verpakking
  • Geretourneerde producten
  • Kleine beschadiging (dit wordt dan altijd vermeld)

Nieuw of outlet?

Op onze webshop vind je twee type artikelen: nieuw en outlet. Nieuwe artikelen zijn ongebruikte producten die nog in hun oorspronkelijke verpakking verpakt zitten. Outlet artikelen zijn ongebruikte artikelen die bijvoorbeeld niet meer in hun oorspronkelijke verpakking zitten of die licht beschadigd zijn (dit wordt dan altijd vermeld). Gebruik de handige filter op de webshop om hier onderscheid in te maken.

Hoe werkt het?

Alle producten die we aanbieden zijn beperkt voorradig. Heb je interesse in een bepaald product? Reserveer dit artikel dan online, om vervolgens het artikel af te halen in onze winkel in Kaatsheuvel. Reserveringen zijn altijd onder voorbehoud van de actuele voorraad, het kan zo zijn dat je een artikel reserveert die op dat moment nét niet meer beschikbaar is. We doen echter ons uiterste best om dit te voorkomen door de voorraad zo actueel mogelijk weer te geven op onze website.

Wanneer je een artikel hebt gereserveerd door op de “Reserveer” button te klikken, wordt het artikel in je winkelmandje/reserveringen geplaatst. Dan heb je vervolgens de mogelijkheid om de reservering daadwerkelijk te plaatsen. Je voert hier je persoonlijke gegevens in en het artikel wordt 1 week voor je gereserveerd. We zien je graag terug in onze winkel in Kaatsheuvel om het artikel af te halen!